16 mei 2022

Eventfotografie is merkfotografie

Events dragen bij aan ambassadeurschap, zowel onder je medewerkers als onder je klanten. Je snapt dat foto's van jouw events vervolgens goed ingezet kunnen worden. Bijvoorbeeld voor je employer branding, of om klanten te laten zien op welke manier jij investeert in duurzame relaties en het delen van kennis. Eventfotografie is een must voor de events die jij met jouw bedrijf organiseert.

It's all in the details

De organisatie van een event gebeurt met zorg en oog voor detail. Van het boeken van de juiste sprekers tot unieke verrassingselementen, van de styling tot de hapjes. Al deze elementen passen bij jouw bedrijf en sluiten aan op het doel van het event en de missie van je merk. 

Toepassen eventfoto’s

Daarom is beeldmateriaal van events zo waardevol. Niet alleen om terug te blikken op een mooie verbindende dag, maar ook omdat je de beeldbank er lekker mee kunt vullen! Een zakelijk event levert foto’s op die je voor verschillende communicatiemiddelen kunt inzettend. Denk aan de ‘werken bij’ website en je social media kanalen. En natuurlijk voor de vormgeving van de uitnodigingen voor aankomende events! 

Eventfoto’s die je goed kunt gebruiken

Eventfotografie gaat dus veel verder dan alleen het vastleggen van de sfeer. Als fotograaf bereid ik een event daarom graag goed voor. Van jou ontvang ik een duidelijke briefing en het draaiboek. Ik besteed tijd en aandacht aan de voorbereiding, want ik wil er zeker van zijn dat jij eventfoto’s van mij ontvangt die je goed kunt gebruiken. Ik verdiep me in je merk en hoor graag wat het doel is van het event. Met jou bespreek ik op welke dingen ik even extra moet letten en welke mensen absoluut op de foto moeten staan. 

Ieder verrassingselement in beeld

Natuurlijk ken ik het draaiboek uit mijn hoofd, zodat ik altijd op de juiste plek sta. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens een boekpresentatie dalmatiërs hun entree maken, of wanneer er zich een goochelaar onder het publiek begeeft tijdens een bedrijfsfeest, of wanneer er zich aan het plafond een act ontvouwt tijdens een personeelsfeest. Van mij ontvang je een ruime selectie foto's die een goede impressie geven van jouw event. Natuurlijk zorg ik daarbij voor een juiste mix van overzichtsfoto's, sfeerbeelden en close-ups. 

Meer weten over de mogelijkheden van eventfotografie voor jouw bedrijf? Laat het me weten.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)