Over mij

Hi! Ik ben Mariëlle

Ik gun iedere bevlogen ondernemer een sterk merkverhaal en een goed gevulde beeldbank met foto’s die speciaal voor hen gemaakt zijn. Dit geeft hun merk een boost en laat ze opvallen bij klanten waar ze blij van worden. Het maakt merken persoonlijk en onderscheidend.

Een bevlogen ondernemer herken je direct! Aan die twinkelende ogen en aan die ontembare gedrevenheid. Ik doe niets liever dan deze mensen – mensen zoals jij – fotograferen. Op je krachtigst. Zodat mijn foto’s jouw verhaal vertellen. 

Mijn (merk)verhaal

Wat ik doe is merken persoonlijk maken. Jouw verhaal vertellen vanuit jouw drive en jouw dromen, met merkteksten en merkfotografie. Ik geloof dat ondernemers die hun echte zelf laten zien succesvoller zijn. Ik vind daarom dat iedere bevlogen ondernemer foto’s moet hebben die speciaal voor hen gemaakt zijn. Een beeldbank gevuld met foto’s die jouw merk de juiste uitstraling geven. Foto’s die laten zien wie jij bent en waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet.

Ik werk met…

Ondernemers met passie. Die vaak net als ik detailliefhebbers zijn, op hun eigen manier. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen en willen werken met klanten waar ze blij van worden. Ondernemers die hun merk goed willen neerzetten, een professionaliseringsslag willen maken of hun merk een flinke boost willen geven. Maar dan moet je wel weten hoe of de juiste teksten én beelden hebben. Daar ondersteun ik hen bij. 

De kracht van personal branding

Of je nu als ondernemer alleen een paar goede portretfoto’s nodig hebt of wanneer je net begint met het bouwen aan je merk: I’ve got you! Ik vind het belangrijk om je als ondernemer verder te helpen. Daarbij komt mijn achtergrond in communicatie, journalistiek en fotografie perfect samen. Ik creëer niet alleen kraakheldere teksten en verhalende merkfoto’s, ik werk met jou aan een krachtig merk. Aan een persoonlijk merk, dat staat als een huis.

Oh! Voor huisstijlen, designs, technische realisatie van websites et cetera werk ik trouwens samen met super getalenteerde creatieve professionals. Dus ook voor een compleet vraagstuk omtrent branding kun je bij mij terecht, wel zo makkelijk. Toch?

Scoren met jouw merkverhaal?

Maak dan gelijk een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Mijn werkwijze

Het is niet voor niets dat ik merken persoonlijk maak. Ik weet het direct zodra ik je spreek. Ik hoor het in je stem of zie die twinkeling in je ogen. Dat wat ondernemers die ontzettend veel van hun vak houden allemaal met elkaar gemeen hebben. Dat is waarmee het begint. Noem het jouw why, je purpose, datgene wat je het allerliefste doet, je ultieme doel. Dit is het uitgangspunt van onze samenwerking, of ik nu aan de slag ga met tekst of beeld.

Visuele merkverhalen

Ik maak niet zomaar mooie merkfoto’s, ik vertel jouw verhaal. Het verhaal waarmee we de klanten waar jij blij van wordt raken. We inspireren ze, zetten ze aan het denken, maken ze nieuwsgierig, zetten ze aan tot actie. Maar om succesvol te zijn moet je wel exact weten waar je voor staat.

Kraakhelder merkverhaal

Voordat we gaan fotograferen neem je mij mee in jouw verhaal. En als je dat verhaal nog niet duidelijk hebt voor jezelf, beginnen we daar natuurlijk mee. Dat doen we tijdens een merksessie. We hebben het over jouw dromen en je drive, over droomklanten en datgene wat voor jou echt belangrijk is. Geloof me, een krachtige merkidentiteit helpt je verder en maakt veel dingen een stuk makkelijker. Merken met een verhaal zijn succesvoller.

Voorbereiden en improviseren

Bij een goed verhaal horen sprekende foto’s. Van portretshoot tot uitgebreide shoot om je beeldbank te vullen: we gaan goed voorbereid aan de slag. Maar ik houd minstens zo van improviseren als ik van voorbereiden. Ik vind het lekker dat geen dag hetzelfde is en iedere ondernemer me weer op een andere manier weet te inspireren. Voorafgaand aan de shoot maak ik vaak moodboards en shotlists die goed van pas komen in de voorbereiding van de shoot (denk aan kleding, locaties, props) en op de shootdag zelf.

Ontspannen setting

Stockbeelden in de prullenbak en vullen die persoonlijke beeldbank! Met foto’s die jouw merk persoonlijk maken. Wees niet bang voor gespannen schouders of een geforceerde lach, daar doe ik het niet voor en jij ook niet. Ik had het voorheen niet zo door, waarschijnlijk omdat het als vanzelf gaat. Maar dankzij feedback van klanten weet ik dat ik ondernemers in een mum van tijd relaxt voor mijn lens heb staan. Ik weet wat werkt en ik weet hoe ik een fijne ontspannen setting creëer. Dat zie je terug op beeld. Boeken dus, de shoot die bij jou en je merk past.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)