Over mij

Hi! Ik ben Mariëlle

Ik gun iedere bevlogen ondernemer een sterk merkverhaal en een goed gevulde beeldbank met foto’s die speciaal voor hen gemaakt zijn. Dit geeft hun merk een boost en laat ze opvallen bij klanten waar ze blij van worden.

Een bevlogen ondernemer herken je direct! Aan die twinkelende ogen en aan die ontembare gedrevenheid. Ik doe niets liever dan deze mensen – mensen zoals jij – fotograferen. Op je krachtigst. Zodat mijn foto’s jouw verhaal vertellen. 

Mijn (merk)verhaal

Wat ik doe is merken persoonlijk maken. Jouw verhaal vertellen vanuit jouw drive en jouw dromen, met merkteksten en merkfotografie. Ik geloof dat ondernemers die hun echte zelf laten zien succesvoller zijn. Ik vind daarom dat iedere bevlogen ondernemer foto’s moet hebben die speciaal voor hen gemaakt zijn. Een beeldbank gevuld met foto’s die jouw merk de juiste uitstraling geven. Foto’s die laten zien wie jij bent en waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet.

Ik werk met…

Ondernemers met passie. Die vaak net als ik detailliefhebbers zijn, op hun eigen manier. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen en willen werken met klanten waar ze blij van worden. Ondernemers die hun merk goed willen neerzetten, een professionaliseringsslag willen maken of hun merk een flinke boost willen geven. Maar dan moet je wel weten hoe of de juiste teksten én beelden hebben. Daar ondersteun ik hen bij. 

De kracht van personal branding

Of je als ondernemer alleen een paar goede portretfoto’s nodig hebt of wanneer je net begint met het bouwen aan je merk: I’ve got you! Ik vind het belangrijk om je als ondernemer verder te helpen. Daarbij komt mijn communicatieachtergrond altijd goed van pas! Ik creëer niet alleen kraakheldere teksten en verhalende merkfoto’s, ik werk met jou aan een krachtig merk. Aan een persoonlijk merk, dat staat als een huis.

Oh! Voor huisstijlen, designs, technische realisatie van websites et cetera werk ik trouwens samen met super getalenteerde creatieve professionals. Dus ook voor een compleet vraagstuk omtrent branding kun je bij mij terecht, wel zo makkelijk. Toch?

Scoren met jouw merkverhaal?

Maak dan gelijk een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Mijn werkwijze

Wat jou onderscheidend maakt is jouw merkverhaal, dat is – net als jij – uniek.

Je hebt veel kennis van wat je doet en je levert kwaliteit. Maar daarin ben je niet de enige, dat doen je concurrenten ook. Mensen doen zaken met mensen, dus jouw klanten kiezen bewust voor jou als persoon. Maar dan moeten klanten waar jij blij van wordt wel weten dat je bestaat. Merken met een duidelijke persoonlijkheid zijn succesvoller. De persoonlijkheid van jouw merk staat daarom ook centraal wanneer je met mij werkt.

Net als een goed boek

Over het algemeen zijn er twee dingen mogelijk:

1. Je hebt nog geen merkverhaal. Dan beginnen we daarmee. Tijdens een merksessie (waarvoor je wat ‘huiswerk’ van me krijgt) bepalen we de pijlers van je merk en hebben we het bijvoorbeeld over kernwaarden en klanten waar jij blij van wordt. Dit resulteert in een scherpe tekst: jouw merkverhaal. Niet alleen leuk voor de heb, het vormt uitgangspunt voor al jouw marketing en communicatie uitingen. Vaak is het ook een goede tekst voor de ‘over ons’ pagina. Vervolgens gaan we aan de slag met merkfoto’s die dit verhaal verbeelden.

2. Je hebt een duidelijk merkverhaal. Dan vertalen we dat naar beeld. Dat kan eenmalig, bijvoorbeeld voor het vullen van je nieuwe website. Maar ook periodiek, waar mijn meeste klanten voor kiezen. Met een kop goede koffie erbij bespreken we de ‘verhaallijnen’ die we in beeld gaan brengen, waarna we een shootdag inplannen. Hierdoor heb je het hele jaar door fris beeld dat bijdraagt aan het (online) vertellen van jouw verhaal.

Eigenlijk is een sterk merkverhaal, net als een goed boek: het raakt en het blijft je bij… Maar dan moet het wel goed in elkaar zitten! En daar gaan we samen voor zorgen, zodat jouw merkverhaal een bestseller wordt.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)