Over mij

Hi! Ik ben Mariëlle

Ik ben fotograaf voor menselijke merken. Voor ondernemers die een verhaal te vertellen hebben, die op hun eigen manier van betekenis zijn voor hun klanten. Voor ondernemers zoals jij leg ik een beeldbank aan, gevuld met krachtige foto’s waarin de persoonlijkheid van je merk voorop staat. Persoonlijke foto’s waarmee je jouw ideale klanten aantrekt. Merkfoto’s waar je écht iets aan hebt.

Verhalen die raken

Wat ik doe is merken menselijk maken. Jouw verhaal vertellen vanuit jouw drive en jouw dromen. Ik houd van de magie van verhalen, dat is altijd al zo geweest. Vroeger ging ik volledig op in de verhalen die mijn ouders vertelden of voorlazen, waarbij mijn fantasie overuren draaide. Nu word ik met regelmaat geraakt door persoonlijke (ondernemers)verhalen. En nog steeds komen de beelden die daarbij horen vanzelf. Een verhaal leeft vanaf het eerste woord of vanaf het eerste beeld, ook als het ‘ruwe diamanten’ zijn. Juist dan! Het zijn de echte verhalen die ertoe doen, verhalen die raken.

Menselijke merken

Ik vond het altijd vanzelfsprekend dat ik haarfijn aanvoel wat de ondernemers die ik voor mijn lens heb nodig hebben. Dat ik aanvoel wat werkt en wat niet. Ik kan tijdens een shoot alles compleet omgooien als ik merk dat het op een andere manier beter werkt. Ik heb aan een half woord genoeg. Inmiddels weet ik dat dit mij goed maakt in mijn vak. Dat het niet draait om de mooie diploma’s die ik op zak heb, maar om het menselijke aspect. Dat geldt ook voor jou. Ik geloof dat ondernemers die hun ware zelf laten zien succesvoller zijn. Mensen doen zaken met mensen, jouw klanten doen zaken met jou. Omdat jij als persoon van toegevoegde waarde bent. Dankzij jouw persoonlijkheid en manier van werken. En precies dat leggen we vast op beeld. Samen maken we jouw merk menselijk.

Ik werk met…

Ondernemers met passie. Die vaak net als ik detailliefhebbers zijn, op hun eigen manier. Ondernemers die goed zijn in wat ze doen en willen werken met klanten waar ze blij van worden. Ondernemers die weten hoe ze het verschil maken voor hun klanten (of daar graag achterkomen). Ik werk met startende ondernemers die hun merk goed willen neerzetten en met ondernemers die hun sporen al hebben verdiend en een professionaliseringsslag willen maken.

Aan de slag met jouw beeldbank?

Maak dan gelijk een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Mijn werkwijze

Ik maak jouw merk menselijk door het maken van krachtige foto’s waarin de persoonlijkheid van jouw merk voorop staat. Door te laten zien wie jij als ondernemer bent. Op die manier ben jij zeker van persoonlijke merkfoto’s waarmee jij je ideale klanten aantrekt.

Kennismaken

Welke shoot je ook bij me boekt, ik wil weten wie ik voor de camera krijg. Daarom plan ik altijd eerst een kennismaking met je in. Via Teams of op locatie. Wie ben jij (als ondernemer), wat drijft je en wat zijn je dromen, wat moet je merk uitstralen en hoe maak jij het verschil voor jouw klanten? Natuurlijk kijken ook alvast lekker concreet naar de shoot die gepland staat.

Tot in de puntjes voorbereid

Om er zeker van te zijn dat we op een lijn zitten en om duidelijke sfeerimpressie te geven werk ik graag met moodboards. Die maak ik voor je op basis van onze kennismaking, jouw wensen en het doel dat je voor ogen hebt. Ook stel ik een shotlist samen, een lijst met de te maken foto’s. Natuurlijk kun je ook rekenen op advies op het gebied van fotografielocaties, kleding, benodigdheden en figuranten. Alles bereiden we tot in de puntjes voor.

Ontspannen setting

Als iets kenmerkend is voor een samenwerking met mij is het een ontspannen setting. Logisch vind ik. Want jouw merk menselijk maken kan alleen als jij echt als jezelf op de foto staat. De shoot is dus vooral ontzettend leuk en relaxed. Ondanks de shotlist met ‘musthaves’ wordt er eigenlijk altijd wel geïmproviseerd. Omdat we ter plekke iets bedenken of omdat alles gewoon even anders loopt dan gedacht. We gaan hoe dan ook naar huis met een mooie reeks foto’s waarvan jij zegt ‘dit ben ik’.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)