Over mij

Hi! Ik ben Mariëlle

Ik doe niets liever dan foto’s maken die mooie verhalen vertellen. Unieke merkverhalen van ondernemers en bedrijven. 

Een gepassioneerde ondernemer of medewerker herken je direct! Aan die twinkelende ogen en het eindeloze enthousiasme. Het is waanzinnig om deze mensen – mensen zoals jij! – vast te leggen op hun mooist, op hun krachtigst. Verhalen, ervaringen en de meest kleine details inspireren me, waardoor de creatieve radars 24/7 draaien. 

Mijn (merk)verhaal

In 2014 startte ik als zelfstandig communicatieadviseur. Daarvoor werkte ik als communicatiespecialist voor een landelijke uitzendorganisatie. Ik vond (en vind) alle elementen van het marketing-communicatievak leuk. Als startende ondernemer miste ik dus wat focus, wat ik me na een korte periode van ondernemen en een aantal tegenslagen gelukkig realiseerde. Ik moest echt even terug naar mijn ‘why’. 

Het waarom van mijn merk is kraakhelder: ik wil ondernemers en bedrijven helpen om het uiterste uit hun branding te halen door het effectief inzetten van fotografie.

Ik wil jouw talent en passie zichtbaar maken. Ik wil laten zien dat jij het verschil maakt omdat je bent wie je bent. Zodat je opvalt bij je prospects en meer klanten kunt helpen met jouw talent. Dit is waarom ik zo van mijn werk houd, waarom ik doe wat ik doe. Anderen helpen groeien, door fotografie en merkverhalen effectief in te zetten. Ik werk met enthousiastelingen en hoor inspirerende merkverhalen die ik mag verbeelden naar een merkbeleving.. Ik doe niets liever dan dat! 

Scoren met jouw merkverhaal?

Maak dan gelijk een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

Werkwijze

De verhaallijnen van jouw merk

Wat jou onderscheidend maakt is jouw merkverhaal, want dat verhaal is uniek.

Je hebt veel kennis van wat je doet en je levert kwaliteit. Maar daarin ben je niet de enige, dat doen jouw concurrenten ook. Mensen doen zaken met mensen, dus jouw klanten kiezen bewust voor jou als persoon. Maar dan moeten ze wel weten dat je bestaat en dat je meer bent dan de diensten of producten die je aanbiedt. Jij bent jij en dat maakt jou uniek, net als waarom je doet wat je doet. Laten we dat op beeld vastleggen, want merken met een duidelijke persoonlijkheid zijn succesvoller.

Net als een goed boek 

Laten we beginnen bij het begin. Bij wie je bent en waarom je zo veel passie hebt voor je vak. Lekker ontspannen onder het genot van een kop koffie bepalen we samen hoe we jouw merkverhaal in beeld gaan brengen en uit welke hoofdstukken jouw verhaal wordt opgebouwd. Jouw merkverhaal is net als een goed boek: het plot grijpt je aandacht van begin tot eind. Voor jouw merk betekent dit dat potentiële klanten zaken met je willen doen en dat bestaande klanten graag terugkomen. Laten we beginnen!

Adres

De Zweep 17
7381 CG Klarenbeek (Gld)