Scroll
29 maart 2019

Truckrestauratie Onderwater

Ik kom ontzettend graag bij Truckrestauratie Onderwater. Richard en zijn zoons runnen met zo veel passie hun bedrijf dat ik simpelweg niet kan stoppen met fotograferen wanneer ik bij hen ben. Ze restaureren trucks voor klanten die minstens zoveel passie hebben voor deze voertuigen als de Onderwaters. Hun merkverhaal klopt als een bus. Het draait allemaal om ambacht, vakwerk en liefde voor trucks en dat zie je terug in alles. Je merkt het aan de manier waarop ze werken, aan hoe ze praten en aan het type klanten waarvoor ze werken.

Dit is passie!

In één van mijn blogs schrijf ik waarom tegenslagen een belangrijk onderdeel zijn van een sterk merkverhaal. Helaas kreeg Truckrestauratie Onderwater te maken met een flinke tegenslag, er ontstond brand in hun vorige loods. Deze gebeurtenis heeft letterlijk en figuurlijk z’n sporen nagelaten, maar wat zijn ze er sterk uit gekomen! Als familie, als team en samen met hun klanten. Het verhaal dat Richard me vertelde bezorgde me kippenvel. Deels door de pijn die ik zag in zijn ogen, maar ook omdat het fantastisch is om te zien dat hun drive zo groot is en de relatie met hun opdrachtgevers zo sterk is dat de familie Onderwater hun bedrijf opnieuw vanaf de grond af aan opbouwde. En hoe! De passie binnen het bedrijf is groter dan ooit.

Onderwater over mij

"Mariëlle weet zich ontzettend goed in te leven in ons verhaal, wat voor een leek niet altijd even makkelijk is. Ze begrijpt precies wat vrachtwagens voor ons en onze opdrachtgevers betekenen en wat we doen. Mariëlle is een fotograaf met een luisterend oor en oog voor detail. Onze passie heeft ze haarscherp vastgelegd, de foto’s vertellen ons verhaal." - Richard Onderwater, Eigenaar Truckrestauratie Onderwater

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)