Scroll
07 juni 2020

Trintech

Als technisch specialist in tuinbouw en aquacultuur is Trintech een partner voor ondernemers. Klantgericht, een hoge mate van betrokkenheid en een goed teamgevoel zijn binnen deze organisatie kernwaarden waar op een mooie manier invulling aan gegeven wordt.

Verwachtingen overtreffen

De klanten van Trintech zijn stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers waarbij geavanceerde technieken tot op detailniveau het verschil maken. Op het gebied van bijvoorbeeld efficiëntie, productie en kwaliteit. Dit kan alleen door te investeren in duurzame klantrelaties en te begrijpen waar wensen en uitdagingen liggen en door verwachtingen te overtreffen.

Mensen spelen de hoofdrol

Ik sprak met klanten van Trintech en hun medewerkers en verdiepte me in het type dienstverlening. De mensen die ik sprak spelen uiteindelijk de hoofdrol in de merkfotografie. Want zij ervaren het effect van de producten en diensten die Trintech levert. Daarnaast sluiten deze sfeerbeelden haarfijn aan op het merkverhaal van Trintech.

Trintech over mij

“Ik ben erg blij met de samenwerking met Mariëlle. Korte lijnen, snelle reactie en ze komt haar afspraken na. Ze denkt in mogelijkheden en draagt ideeën aan. Het werkt ook prettig dat ze erg geïnteresseerd is in wat we doen. Ze wil niet alleen haar opdrachtgever goed leren kennen, maar ook onze klanten, wat bijdraagt aan de kwaliteit van haar fotografie. Ze maakt de foto’s vervolgens op een manier waarop onze dienstverlening maximaal tot zijn recht komt", - Gulio Nieddu, Manager Operation bij Trintech

Lees waarom beleving in de technische sector zo belangrijk is.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)