Scroll
20 maart 2019

Schoonheidssalon Natascha

Natascha heeft met haar schoonheidssalon een helder merkverhaal. Ze biedt – zoals schoonheidssalons doen – diverse gezichtsbehandelingen. Wat Natascha uniek maakt is haar sprankelende persoonlijkheid en een duidelijke visie.

Werken met natuurlijke producten

Ze werkt zo veel mogelijk met natuurlijke producten en het zelfhelend vermogen van ons eigen lichaam en onze huid. Wat dat betekent? Dat je naast het boeken van huid verbeterende gezichtsbehandelingen vooral goed voor jezelf moet zorgen. Gezond eten en voldoende bewegen zijn onmisbaar in een gezonde levensstijl en dat zie je ook terug in conditie van je huid. Aan de manier waarop ze haar klanten adviseert merk je dat Natascha veel kennis in huis heeft en ze je graag helpt je huid te verbeteren. Er wordt tijd voor je genomen en je gaat alleen met producten naar huis waar je echt iets aan hebt.

Goed om te weten...

Tip 1: naast huid verbeterende behandelingen kun je bij Natascha ook terecht voor ontspanningsmassages. Aanrader! Een moment bewust ontspannen is voor iedereen goed (en dat draagt ongetwijfeld ook bij aan een betere huid). Doen dus.

Tip 2: of je nu een bruiloft, een zakelijk event of sollicitatiegesprek hebt: je wilt dat je haar en make-up goed zitten. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat Natascha een fantastische visagist is! Ook je haar zit binnen no-time fantastisch, passend bij gelegenheid. Natuurlijk gebruikt ze 100% natuurlijke make-up.

Ik ben fan! Valt het op? ;-)

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)