Scroll
16 maart 2020

Projecten Bureau BAS

Bureau BAS ontwerpt, adviseert en begeleidt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie, gebouwbeheer en grootonderhoud. Dat betekent dat zij de vakkennis in huis hebben om bouwprojecten van A t/m Z te begeleiden. Voor hen fotografeer ik het hele jaar door uiteenlopende projecten.

Kijkje achter de schermen

De ene keer sta ik op een bouw, het volgende moment stap ik een moderne en piekfijn afgewerkte woning binnen. Ik weet dat ze bij Bureau BAS goed zijn in wat ze doen, maar het blijft fantastisch om hun werk in de praktijk te zien en hun klanten te spreken.

Persoonlijke aanpak

Tijdens projectbezoeken besteed ik altijd tijd en aandacht aan het verhaal van de mensen waar ik te gast ben. Omdat dit in mijn aard zit én omdat het mijn werk beter maakt. Ik geloof namelijk dat persoonlijke interesse het verschil maakt. Ik kan dankzij het enthousiasme en de verhalen die ik hiervoor terugkrijg de foto’s maken die de toegevoegde waarde van Bureau BAS laten zien. Als afgevaardigde van Bureau BAS sluit dit ook goed aan, de persoonlijke aanpak zit bij hen namelijk ook in het DNA.

Bureau BAS over mij

“Het is prettig om met Mariëlle te werken. Ze is flexibel en snel met het maken van afspraken en het aanleveren van beelden. Daarnaast zorgt haar focus op bepaalde details ervoor dat de foto’s die ze aanlevert iets extra’s krijgen.” - Bert Wensink, Directeur en Architect bij Bureau BAS.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)