Scroll
02 april 2019

Project en Design

Er komt nogal wat kijken bij een verbouwing. Een goede voorbereiding en kennis van zaken zijn dan ook geen overbodige luxe. Marloes adviseert haar opdrachtgevers bij de (ver)bouw van hun woning. Ze brengt een fijne mix mee: een bouwkundige achtergrond én een grote passie voor interieur. Dit betekent dat ze als geen ander weet hoe techniek, styling en design perfect samen kunnen gaan. Of hoe Marloes het zelf omschrijft: "Eigenlijk ben ik een Projectmanager met ontwerp- en interieur skills."

Van een huis een thuis maken

Een fijn huis waar je dagelijks met warm gevoel thuiskomt. Dat is het gevoel dat Marloes wil creëren: "Ik wil van een huis een thuis maken. Een interieur dat klopt is in balans. Dat zie je en dat voel je. Dit zorgt voor rust en een fijne sfeer om in te wonen of te werken. Door mijn bouwkundige achtergrond te combineren met interieuradvies kan ik een mooi totaalplaatje bieden."

Van a t/m z

Ontwerpen, plattegronden, kleur- en materiaalplannen, verlichting, maatwerk meubilair... Marloes kan het allemaal. Dat werkt ontzettend prettig. Haar opdrachtgevers worden hierdoor namelijk van a t/m z begeleid en voorzien van advies, wat resulteert in een woning of werkomgeving die bij hen past. // projectendesign.nl

Adres

De Zweep 17
7381 CG Klarenbeek (Gld)