Scroll
25 april 2020

Out of the Office

Een opdrachtgever vanaf het eerste uur. Ik werk al sinds 2014 voor Out of the Office en dat is ontzettend leuk! Out of the Office is een evenementenorganisatie met een eigen vergaderlocatie in Bussloo. Ze organiseren en bedenken concepten voor vergaderingen, teamactiviteiten en bedrijfsevenementen. Je snapt dat dit voor mij als fotograaf een walhalla is!

Wat een energie!

Bij Out of the Office geloven ze dat teams sterker, hechter en succesvoller worden wanneer je ze even van hun vertrouwde werkplek haalt. Voor een inspirerende en effectieve meeting bijvoorbeeld. Hun nieuwe vergaderlocatie is echt prachtig, hier wil ieder bedrijf zijn voor meetings en heisessies. Maar de manier waarop de mensen achter het merk werken en de energie die zij uitstralen maken pas echt het verschil. Ze weten de klantwens zo goed te verwerken in het aanbod van hun producten en diensten. 

Goed eten en een fijne sfeer

Het bedrijf is ontstaan vanuit passie voor goed eten en het creëren van een fijne sfeer. Dit zie je terug in alles dat ze doen. Ze leveren een volledig belevingsconcept. Van stijlvolle client en partnerevents in hartje Amsterdam en personeelsfeesten met aansprekende thema’s en op de meest unieke locaties tot verrassen met kleine details tijdens meetings.

Out of the Office over mij

“Mariëlle kent ons merk door en door en weet precies wat Out of the Office uniek maakt. Ze fotografeert niet alleen prachtig, ze vertelt met de merkfoto's die ze voor ons maakt ons verhaal. Ze weet de beleving die wij onze gasten en opdrachtgevers bieden te vangen op beeld”, -Patricia Bloemzaad, Project Manager bij Out of the Office.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)