Scroll
23 juni 2021

Hollander Techniek

Een familiebedrijf met ruim 550 medewerkers. Iedere keer als ik bij Hollander Techniek binnenstap voel ik het, die ontzettend goede sfeer. Hollander medewerkers hebben oprecht passie voor techniek. Dat begon ruim 45 jaar geleden klein, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. Maar hoe ze het zelf beschrijven op hun nieuwe website: dat familiegevoel is al die jaren onverminderd aanwezig gebleven.

Dat merk je echt aan alles. Aan de manier hoe collega’s samen praten over hun vak, de passie die ze uitstralen, de manier waarop ze samenwerken. Dit alles mocht ik vastleggen. Ik ging een aantal dagen met een klein deel van het Hollander team op pad. Topdagen! Een kijkje in de keuken, kennismaken met professionals van Hollander en spreken met meer dan tevreden opdrachtgevers. 

De mensen van Hollander Techniek

Wanneer je kiest voor een installatiebedrijf mag je verwachten dat het advies spot on is, net als de techniek en de manier waarop alles geïnstalleerd wordt. Maar mensen doen graag zaken met mensen. En met de mensen van Hollander wil je absoluut zaken doen. We brachten alle technieken en specialisaties in beeld, maar Hollander medewerkers spelen in veel foto’s de hoofdrol. Want deze mensen maken het verschil. 

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)