Scroll
02 april 2019

Eminent Groep

Inmiddels mag ik al ruim vier jaar fotograferen voor Eminent Groep, daardoor voel ik me soms zelfs een beetje onderdeel van hun team. Wat natuurlijk ook veel zegt over de werksfeer binnen het bedrijf. 'Ambities waarmaken doen we samen' is het motto van deze technisch detacheerder. Dat betekent ook samen successen vieren. Eminent bestaat in 2019 tien jaar, dat werd met het hele team gevierd met een jubileumreis naar Dubai. Ik vloog mee om deze unieke incentive reis te fotograferen.

Het resultaat is een uitgebreide reportage van de reis waarin alle facetten terugkomen: fun, teambuilding, techniek, uitdaging en cultuur. Corporate beeldmateriaal dat breed inzetbaar is. Denk aan de werving van nieuwe collega's, ter illustratie bij artikelen en natuurlijk om de website, socials en beeldbank mee te vullen.

Dubai: walhalla voor techniekliefhebbers

In Dubai weten ze als geen ander wat grenzen verleggen inhoudt en gaan ze technische uitdagingen maar al te graag aan. 25% van alle hijskranen ter wereld staat op dit moment in Dubai. Dit alleen al laat zien dat er ontzettend veel gebouwd en ontwikkeld wordt. Veel projecten zijn ook nog eens zeer omvangrijk of op z'n minst opvallend te noemen. Het hoogste gebouw ter wereld staat in Dubai, maar het kan nóg hoger. De hypermoderne Dubai Creek Tower is in ontwikkeling en belooft minstens 100 meter hoger te worden dan de Burj Khalifa (die 824 meter hoog is). Ter vergelijking een feitje van MetroNieuws: In totaal kunnen er straks 470.000 mensen wonen in de nieuwe wolkenkrabber. Bizar toch? En dan de beroemde kunstmatig aangelegde palmeilanden, de airconditioning in ieder bushokje en de ambitie om in 2025 een kwart van alle nieuwe woningen te bouwen met 3D printing technieken... Je begrijpt dat het team van Eminent zich volop liet inspireren door dit techniek walhalla.

Teambuilding pur sang

De innemende cultuur, de fijne sfeer en een goed gevuld programma maakte Dubai voor het team van Eminent onvergetelijk. Fun, uitdaging en inspiratie wisselden elkaar af. De collega's leerden elkaar op een andere manier kennen, wat het team nóg sterker maakte. Dat Dubai de perfecte bestemming voor deze jubileumreis was blijkt een no-brainer. Het is daarmee direct een sterk hoofdstuk uit het merkverhaal van Eminent.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)