Scroll
17 oktober 2023

Creatieve portretten voor Your.Online

Your.Online is een team van pioniers van over de hele wereld. Ze helpen bedrijven online succesvol te zijn en daar zijn ze ontzettend goed in. Met de juiste experts op de juiste plek. Bij Your.Online denken ze groot en beginnen ze klein. Ze geloven in een wereld waarin alle online mogelijkheden mogelijk worden. Daarin zijn ze daadkrachtig en innovatief.

Nieuwe huisstijl, nieuwe portretten

Een nieuwe huisstijl met opvallende kleurtinten en een organisatie die vooruitstrevend en in beweging is. Dat waren uitgangspunten voor de nieuwe portretten van het internationale team van Your.Online. Het resultaat: krachtige portretten voor een donkere achtergrond met een 'motion blur effect'.

Your.Online over de samenwerking

Steven Hoyer, Business Development Manager bij Your.Online: "Mariëlle heeft voor ons twee perfect geregelde shootdagen georganiseerd. Zelfs mensen die zeiden dat ze altijd slecht op foto’s staan kwamen super uit de verf! Mariëlle weet iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen, en dat zie je terug op de foto’s. De editing werd geweldig en in perfecte afstemming gedaan, een en al maatwerk. Als we over een tijd weer nieuwe foto’s nodig hebben weten we waar we moeten zijn."

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)