Scroll
19 november 2020

Caren Speldekamp

Caren coacht vrouwen met ambitie. Dames die hun leven prima op de rit hebben, maar toch niet helemaal tevreden zijn. Omdat er meer in zit. Ze gelooft dat iedere ambitieuze vrouw zelf de verandering kan realiseren die ze nodig heeft. Een verandering vanuit hun eigen krachtige, vrouwelijke eigenschappen. 

"Voor verandering zijn geen readings, healings, goeroes, religies of andere eieren van Columbus nodig", zei Caren tijdens één van de voorbereidende gesprekken. Het gebeurt vaak dat ondernemers uitspraken doen die zo raak zijn, zonder dat ze het zelf doorhebben. Dit was er ook één, fantastisch. Deze zin zegt zo veel over hoe Caren in elkaar zit, hoe ze coacht en wie haar ideale klanten zijn.

Zonder plezier geen ontwikkeling

Caren zegt stellig dat je zonder plezier niet kunt leren of jezelf kunt ontwikkelen. Ze laat haar klanten ervaren dat coaching leuk mag zijn. Daarnaast betekent werken met Caren actie, snel schakelen en dat ze je een haarscherpe spiegel voor kan houden. Wat prettig werkt in combinatie met haar warme persoonlijkheid.

Caren over mij

"Ik zocht een fotograaf die niet alleen mooie foto's maakt, maar die ook de koppeling met mijn bedrijf maakt. En dat doet Mariëlle vakkundig, alles klopt precies met wat ik neer wilde zetten. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Prachtige spontane foto's die ik gebruik voor al mijn uitingen op social media. Ze stralen precies de warmte en het plezier uit die ik wil laten zien. Ik raad je absoluut aan om met Mariëlle samen te werken. Een fotoshoot met haar is echt heel tof! Ze kletst heel gezellig waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Ze is een vakvrouw en een heel leuk en vrolijk mens", - Caren Speldekamp, Coach.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)