Scroll
14 april 2019

Beingbrand

Astrid en Malouke zijn de gezichten achter Beingbrand en echte pro's in branding. Beingbrand is dan ook niet voor niets een bedrijf waarmee ik graag samenwerk. Ze weten als geen ander hoe krachtig branding kan zijn, maar dan moet je het wel goed doen. En daar weten zij dan weer alles van.

Een krachtig verhaal

Net als ik houden ze bij Beingbrand van sterke merkverhalen. Het is niet altijd even makkelijk om de ware 'why' van je merk te formuleren. Door de juiste vragen te stellen en door flink diep te graven, toveren Astrid en Malouke je brandstory zo boven tafel. Hun unieke invalshoeken en verfrissende ideeën zorgen vervolgens voor een krachtig verhaal, waarmee je indruk maakt en waarmee je potentiële klanten en fans bereikt.

Beingbrand over mij

"Ideeën omzetten naar beelden, dat kan Mariëlle gewoon verrekte goed. Ik help veel ondernemers bij het opzetten van een sterk (persoonlijk) merk en goed beeldmateriaal is hierbij onmisbaar. Haar lichte fotografie stijl en pure foto's laten zien hoe iemand écht is. Mariëlle is inmiddels mijn vaste fotograaf geworden die ik inzet bij verschillende klanten en opdrachten. Steevast krijg ik terug: 'Wat een leuke meid en wat is het prettig werken met haar.' Zo fijn!" - Astrid Peters, Eigenaar en Allround Creative bij Beingbrand

Adres

De Zweep 17
7381 CG Klarenbeek (Gld)