Studioportretten & reportages bij jullie thuis

Portretfoto’s waar je naar blijft kijken

Ze worden zo ontzettend snel groot. Cliché? Amehoela! Kinderen groeien als kool. En iedere leeftijd is ontzettend leuk op beeld. Van schattige mini’s tot tegendraadse peuters en van kletsgrage kleuters tot nonchalante pubers. Kom langs bij mij in de portretstudio en laat portretfoto’s maken van je kinderen. Mooi voor aan de muur en voor in de jaarlijkse fotoboeken.

Op de foto zoals je kinderen zijn

Ik denk met jullie mee op het gebied van kleding, bijpassende achtergrondkleuren en de setting die we creëren. Tijdens de shoot is het vooral fun en gaan we mee in de flow van je kind. Op die manier krijg je portretfoto’s waar je kind op staat zoals hij of zij echt is. Foto’s waar je trots op bent en die zeker een plek aan de muur verdienen.

Zelf de foto’s selecteren

De foto’s die we in de studio maken zet ik voor jullie klaar in mijn online selectietool. Handig, want zo kunnen je op je gemaak jullie favorieten selecteren. Vervolgens ga ik voor je aan de slag met de beeldbewerking. De geselecteerde portretten ontvangen jullie digitaal en zowel in kleur als zwart-wit van mij.

Foto’s aan de muur

Wil je de foto’s laten afdrukken voor aan de muur? Vraag naar de mogelijkheden, want er is veel meer mogelijk dan je denkt! Geen standaard print, maar echt iets dat past in jullie interieur.

Extra beelden selecteren

Wil je meer beelden selecteren dan in het pakket zitten dat je gekozen hebt? Dat kan natuurlijk:

• 1 extra foto: € 25,00
• 5 extra foto’s: € 65,00
• 10 extra foto’s: € 115,00
• 15 extra foto’s: 155,00
• 20 extra foto’s: € 200,00

* Prijzen gelden voor 2023 en zijn inclusief btw. De portretfoto’s worden gemaakt in mijn portretstudio in Bussloo (Gld). Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd. 

Lifestylereportage

Jullie eigen mooie verhaal

Momenten vastleggen zoals ze echt zijn doe ik het allerliefst! Dit zorgt namelijk voor pure beelden waar je naar blijft kijken. Juist de dagelijkse dingen die eigenlijk heel gewoon lijken zijn vaak ontzettend fotogeniek. Het is jullie verhaal en dat is waardevol. Want of we nu samen op avontuur gaan of lekker bij jullie thuis fotograferen: het draait om het vastleggen van herinneringen.

Ik fotografeer gezinnen, geen grote families. Ik houd de setting namelijk graag intiem zodat ik geen moment mis, zodat ik met alle aandacht een compleet beeldverhaal kan maken. Of het nu gaat om een zwangerschapsshoot, een newbornshoot of een gezinsshoot waarbij we lekker op pad gaan, of lekker bij jullie thuis blijven. Dat het ongedwongen is, is namelijk één ding dat zeker is.

Kinderen die niet meewerken? Graag! Maak je daar dus niet druk over. Sterker nog, ik hoop juist dat ze niet stil blijven staan en dat ze vooral lekker zichzelf zijn.

Extra beelden selecteren

Wil je meer beelden selecteren dan in het pakket zitten dat je gekozen hebt? Dat kan natuurlijk:

• 1 extra foto: € 15,00
• 5 extra foto’s: € 65,00
• 10 extra foto’s: € 115,00
• 15 extra foto’s: 155,00
• 20 extra foto’s: € 200,00

* Prijzen gelden voor 2024 en zijn inclusief btw en reistijd binnen een straal van 15 km van Bussloo (Gld). Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd. 

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)