Lifestylereportages & portretten

Jullie eigen mooie verhaal

Momenten vastleggen zoals ze echt zijn doe ik het allerliefst! Dit zorgt namelijk voor pure beelden waar je naar blijft kijken. Juist de dagelijkse dingen die eigenlijk heel gewoon lijken zijn vaak ontzettend fotogeniek. Het is jullie verhaal en dat is waardevol. Want of we nu samen op avontuur gaan of lekker bij jullie thuis fotograferen: het draait om het vastleggen van herinneringen.

Ik fotografeer gezinnen, geen grote families. Ik houd de setting namelijk graag intiem zodat ik geen moment mis, zodat ik een compleet beeldverhaal kan maken. Of het nu gaat om een zwangerschapsshoot, een newbornshoot of een gezinsshoot waarbij we lekker op pad gaan, of lekker bij jullie thuis blijven. Dat het ongedwongen is, is namelijk één ding dat zeker is.

Kinderen die niet meewerken? Graag! Maak je daar dus niet druk over. Sterker nog, ik hoop juist dat ze niet stil blijven staan en dat ze vooral lekker zichzelf zijn. Je kunt bij mij terecht voor voor een lifestylereportage en voor studioportretten van je kind(eren).

Extra beelden selecteren

Wil je meer beelden selecteren dan in het pakket zitten dat je gekozen hebt? Dat kan natuurlijk:

• 1 extra foto: € 15,00
• 5 extra foto’s: € 65,00
• 10 extra foto’s: € 115,00
• 15 extra foto’s: 155,00
• 20 extra foto’s: € 200,00

* Prijzen gelden voor 2023 en zijn inclusief btw en reistijd binnen een straal van 15 km van Bussloo (Gld). Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd. 

Trouwreportages

Trouwen is zo ontzettend gaaf!

Een dag om nooit te vergeten en die je keer op keer wilt herbeleven, toch? Als fotograaf is het mijn missie om jullie dag met liefde voor details vast te leggen. Mijn fotografiestijl is journalistiek, dit betekent dat geen moment mij ontgaat en ik jullie dag vastleg zoals ‘ie echt is. Van onverwachte momenten tot dat moment waar het allemaal om draait en alles daaromheen. Jullie trouwdag is een aaneenschakeling van mooie momenten die indruk op jullie maken, dankzij een uitgebreide trouwreportage kunnen jullie eindeloos nagenieten van deze dag.

Het is ontzettend belangrijk dat jullie kiezen voor een fotograaf die bij jullie past, iemand waarbij jullie je op je gemak voelen en die precies begrijpt wat jullie willen. Daarom besteed ik veel aandacht aan de kennismaking. Ik vraag jullie het hemd van het lijf en jullie kunnen mij natuurlijk ook alles vragen. Ik werk met een aantal ‘standaard’ reportagepakketten, waarop allerlei uitzonderingen mogelijk zijn.

Tip 1: Plan voor of na de ceremonie tijd in voor een fotoshoot met z’n tweeën, even quality time samen!
Tip 2: Sla het fotograferen van de voorbereidingen niet over! Dit levert altijd heerlijk herkenbare beelden op! Daarnaast zien jullie elkaar mogelijk niet tijdens de voorbereidingen, dit maakt het bekijken van deze foto’s na afloop extra leuk.

*Prijzen gelden voor 2022 en zijn inclusief btw en reistijd binnen een straal van 20 km van Klarenbeek (Gld). Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd

Bekijk hier..

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)