Scroll

Merkverhalen en merkfoto's

Laat je branding net zo stralen als jij doet

Dit gaat over jou, over jouw verhaal als ondernemer! Over wat jou zo te gek maakt en waarom klanten met jou willen werken. We kiezen namelijk heel graag voor merken met een duidelijke persoonlijkheid en een goed verhaal. Dus laat zien wie je bent. Laat zien hoe die sparkle in je ogen ontstaat. Hoe en waarom jij de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakt. Laat je branding net zo stralen als jij doet.

Leg een beeldbank aan

Wanneer je als ondernemer wilt opvallen bij de klanten waar jij blij van wordt is het hebben van een beeldbank een must! Natuurlijk wel gevuld met foto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Merkfoto’s die jouw verhaal vertellen en de juiste uitstraling hebben. Daarom maak ik graag een concreet plan de campagne. Want alleen voor ‘mooie plaatjes’ doen we het natuurlijk niet. We gaan voor ijzersterke merkfoto’s die jouw merk een boost geven. Heb je periodiek nieuwe merkfoto’s nodig? Scroll dan even door naar de beeldabonnementen.

Een helder merkverhaal

Ik maak merken persoonlijk. Ik vertel jouw verhaal vanuit jouw drive en jouw dromen. Dat doe ik met merkfotografie, maar ook met tekst. Want als ondernemer heb je een helder merkverhaal nodig. Dat merkverhaal is de basis van jouw bedrijf, het maakt je onderscheidend. Merken met een verhaal zijn simpelweg succesvoller! Heb jij jouw merkverhaal nog niet helder? Dan starten we daar en maken we vervolgens merkfoto’s waar die ontembare gedrevenheid van jou vanaf spat. Deal?

* Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd voor digitaal gebruik. De genoemde prijzen gelden voor 2022 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Scroll

Beeldabonnementen

Het voordeel van een goed gevulde beeldbank: je hebt áltijd foto’s die je kunt gebruiken voor je socials. Dankzij een Vormbeeldig beeldabonnement zorg je ervoor dat je beeldbank periodiek wordt aangevuld met frisse foto’s.

Een abonnement op merkfoto’s ga je aan voor een heel jaar en is ideaal voor ondernemers die willen scoren met hun socials. Voor ondernemers die zichtbaarder willen zijn, die campagnematig werken of hun merk willen laten groeien. Dankzij een beeldabonnement geef je je merk doorlopend de boost die het verdient.

Ieder seizoen een eigen sfeer

Je hebt een superleuke actie die je wit delen op je socials, maar je hebt alleen winterse foto’s terwijl het hartje zomer is… Herkenbaar? Niet wanneer je een seizoensabonnement hebt. Ieder seizoen maken we nieuwe merkfoto’s in de sfeer die past bij het seizoen en die aansluiten op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en acties die op de planning staan.

Altijd de juiste foto’s binnen handbereik

Wanneer je meerdere malen per week content deelt via bijvoorbeeld Instagram of LinkedIn is een maandabonnement iets voor jou. Je beschikt hierdoor altijd over merkfoto’s die aansluiten op actualiteiten en op wat er speelt bij jouw klanten. Het stelt je ook in staat om ad hoc leuke acties te lanceren met passend beeldmateriaal. Met iedere maand nieuwe foto’s in je beeldbank grijp je nooit mis! Het is de ultieme manier om je merk het hele jaar door op een ijzersterke manier neer te zetten.

*Foto’s worden altijd (tenzij anders afgesproken) digitaal in hoge resolutie aangeleverd. De genoemde prijzen gelden voor 2021 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)