Scroll

Merkverhalen en merkfoto's

Laat je branding net zo stralen als jij doet

Dit gaat over jou, over jouw verhaal als ondernemer! Over wat jou zo te gek maakt en waarom klanten met jou willen werken. We kiezen namelijk heel graag voor merken met een duidelijke persoonlijkheid en een goed verhaal. Dus laat zien wie je bent. Laat zien hoe die sparkle in je ogen ontstaat. Hoe en waarom jij de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakt. Laat je branding net zo stralen als jij doet.

Leg een beeldbank aan

Wanneer je als ondernemer wilt opvallen bij de klanten waar jij blij van wordt is het hebben van een beeldbank een must! Natuurlijk wel gevuld met foto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Merkfoto’s die jouw verhaal vertellen en de juiste uitstraling hebben. Daarom maak ik graag een concreet plan de campagne. Want alleen voor ‘mooie plaatjes’ doen we het natuurlijk niet. We gaan voor ijzersterke merkfoto’s die jouw merk een boost geven. Heb je periodiek nieuwe merkfoto’s nodig? Scroll dan even door naar de beeldabonnementen.

Een helder merkverhaal

Ik maak merken persoonlijk. Ik vertel jouw verhaal vanuit jouw drive en jouw dromen. Dat doe ik met merkfotografie, maar ook met tekst. Want als ondernemer heb je een helder merkverhaal nodig. Dat merkverhaal is de basis van jouw bedrijf, het maakt je onderscheidend. Merken met een verhaal zijn simpelweg succesvoller! Heb jij jouw merkverhaal nog niet helder? Dan starten we daar en maken we vervolgens merkfoto’s waar die ontembare gedrevenheid van jou vanaf spat. Deal?

* Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd voor digitaal gebruik. De genoemde prijzen gelden voor 2023 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Scroll

Beeldabonnementen en strippenkaarten

Het voordeel van een goed gevulde beeldbank: je hebt áltijd foto’s die je kunt gebruiken voor je socials. Dankzij een Vormbeeldig beeldabonnement of strippenkaart zorg je ervoor dat je beeldbank periodiek wordt aangevuld met frisse foto’s en ben je onderaan de streep voordeliger uit.

Een abonnement op merkfoto’s ga je aan voor een heel jaar en is ideaal voor ondernemers die willen scoren met hun socials. Voor ondernemers die zichtbaarder willen zijn, die campagnematig werken of hun merk willen laten groeien. Dankzij een beeldabonnement geef je je merk doorlopend de boost die het verdient. Een strippenkaart geeft je juist flexibiliteit: nieuwe foto’s wanneer jij ze nodig hebt.

Wanneer kies je voor een beeldabonnement?

Een beeldabonnement is iets voor jou wanneer je actief bent op bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram. Het is ontzettend handig om altijd over het juiste beeld te beschikken dat past bij jou en je merk. Passend bij het seizoen, passend bij waar jij als ondernemer mee bezig bent, passend bij de ontwikkelingen in de markt. Ook wanneer je periodiek nieuwe collecties of producten lanceert, wanneer je restaurant de menukaart vernieuwt of wanneer je veel campagnematig werkt is een beeldabonnement iets voor jou.

Wanneer kies je voor een strippenkaart?

Een strippenkaart is met name geschikt voor ondernemers die projectmatig werken. Je koopt een aantal fotografie uren in en besteedt ze wanneer je ze nodig hebt. Handig wanneer je bijvoorbeeld werkt als interieurstylist, architect, aannemer of hovenier. Of wanneer je op een andere manier projectmatig werkt. Zo kun je mij laten langskomen wanneer je weer een project hebt afgerond. Makkelijk toch?

*Foto’s worden altijd (tenzij anders afgesproken) digitaal in hoge resolutie aangeleverd. De genoemde prijzen gelden voor 2023 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)