Scroll

Merkfotografie

We kiezen graag voor merken met een duidelijke persoonlijkheid. Laat dus zien wie je bent en waarom je doet wat je doet. Deel je passie en enthousiasme. Merkfotografie zorgt voor beelden die vertellen, verduidelijken én jouw merkverhaal versterken. Dat levert resultaat op!

Krijg de klanten die jij wilt

Wanneer je kiest voor merkfotografie, kies je voor zichtbaarheid. Zorg er dus voor dat jouw ideale klant ‘ziet’ wat jij voor hem of haar kunt betekenen. Samen stellen we een unieke beeldbank samen die pas bij jouw merkverhaal. Je beschikt dan over foto’s die jouw merk laten groeien. Scoor op social media, maak een overtuigende website en laat je passie zien in al je communicatie uitingen. Zo krijg jij de klanten die jij graag hebben wilt.

Pure platen

Merkfotografie betekent voor mij het maken van beelden die authentiek en geloofwaardig zijn. Geen gepolijste foto’s, maar pure platen. Beelden die jouw doelgroep nieuwsgierig maken en die jouw merk een duidelijke persoonlijkheid geven.

Meer weten over merkverhalen? Lees dan mijn blog Wat is een merkverhaal?

Kennismaken

Meer weten of kennismaken met mij? Ik kom graag vrijblijvend op de koffie, plan je even een afspraak in?

*Ieder merk en iedere vraag is anders. Dit betekent dat de genoemde prijzen een indicatie zijn. De daadwerkelijke kosten zijn o.a. afhankelijk van het aantal beelden, het concept en jouw wensen. De prijzen gelden voor 2019 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Scroll

Scoren op social media

Wanneer je meer uit je socials wilt halen is het een must om te beschikken over een goed gevulde beeldbank. Met unieke foto’s die alleen door jou te gebruiken zijn.

Voor social media is het belangrijk dat je een herkenbare stijl creëert. Ook hier kan ik je goed bij helpen. Ik ben namelijk naast fotograaf ook communicatieadviseur. Ik weet precies hoe fotografie kan bijdragen aan het versterken van jouw merk. Samen zorgen we voor een stijl die echt bij jou past.

Iedere maand nieuwe beelden

Het eindeloos zoeken naar de juiste stockbeelden is voorbij! Net als het uren dubben over wat je nu weer op Instagram of LinkedIn kunt posten. Ik neem je mee in je eigen merkverhaal en samen creëren we maandelijks een ‘hoofdstuk’ dat aansluit op jouw doelen en ambities. Makkelijk, effectief en ontzettend gaaf. Want je beschikt altijd over unieke beelden die indruk maken.

Mijn social pakketten zijn echt iets voor jou, wanneer je: zichtbaarder wilt zijn op social media, campagnematig werkt of wanneer je je merk wilt laten groeien.

Kennismaken

Ik ben benieuwd naar jouw merkverhaal! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je kennismaken? Plan dan een afspraak in.

*De genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten en gelden voor 2019. Het is ook mogelijk om ieder kwartaal beelden af te nemen voor je socials. Informeer naar de mogelijkheden.

Adres

De Zweep 17
7381 CG Klarenbeek (Gld)