Scroll

Merkfoto's die jouw verhaal vertellen

Als fotograaf maak ik merken menselijk. Belangrijk! Want mensen doen zaken met mensen. We kiezen graag voor merken met een duidelijke persoonlijkheid en een goed verhaal. Dus laat de wereld zien wie jij bent, met merkfoto’s die jouw verhaal vertellen. Want met die foto’s spreek jij jouw ideale klanten aan.

Waar je op kunt rekenen

Jouw klanten kiezen voor jou omdat je goed bent in je werk. Maar het is meer dan dat. Ze komen terug omdat jouw werkwijze bij ze past en omdat je van betekenis voor ze bent.

>> Ik voel aan wat jij nodig hebt | Ik merk snel wat werkt en wat niet. Ik voel aan hoe we die foto’s kunnen maken waar jij helemaal achter staat.
>> De persoonlijkheid van je merk staat voorop | Die sparkle in je ogen wanneer het gaat over jouw drive en jouw dromen. Over hoe jij met je merk de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakt. Dat zie je terug in krachtige merkfoto’s.
>> We houden het luchtig op locatie | Want in een ontspannen setting ben jij op je best, je meest pure zelf. Wanneer jij je op je gemak voelt zie je dat terug op beeld.
>> Ik werk in een lekker tempo | Ik werk en schakel snel en improviseer als het anders moet of kan. Zo heb jij in korte tijd al flink wat foto’s waarvan je zegt ‘dit ben ik’!
>> Er is alle ruimte voor improvisatie | Ik houd van een goede voorbereiding, maar minstens zoveel van improviseren. Zo halen we het uiterste uit je shoot.
>> Een goed gevulde beeldbank | Door de merkfoto’s die we maken goed af te stemmen op wat jij nodig hebt voor je branding beschik je altijd over het juiste beeldmateriaal. Vooral wanneer je gebruikmaakt van een beeldabonnement.

* Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd voor digitaal gebruik. De genoemde prijzen gelden voor 2024 en zijn exclusief btw en eventuele reis-, parkeer- en verblijfkosten.

Scroll

Beeldabonnementen en strippenkaarten

Het voordeel van een goed gevulde beeldbank: je hebt áltijd foto’s die je kunt gebruiken voor je socials. Dankzij een Vormbeeldig beeldabonnement of strippenkaart zorg je ervoor dat je beeldbank periodiek wordt aangevuld met frisse foto’s en ben je onderaan de streep voordeliger uit.

Een abonnement op merkfoto’s ga je aan voor een heel jaar en is ideaal voor ondernemers die willen scoren met hun socials. Voor ondernemers die zichtbaarder willen zijn, die campagnematig werken of hun merk willen laten groeien. Dankzij een beeldabonnement geef je je merk doorlopend de boost die het verdient. Een strippenkaart geeft je juist flexibiliteit: nieuwe foto’s wanneer jij ze nodig hebt.

Wanneer kies je voor een beeldabonnement?

Een beeldabonnement is iets voor jou wanneer je actief bent op bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram. Het is ontzettend handig om altijd over het juiste beeld te beschikken dat past bij jou en je merk. Passend bij het seizoen, passend bij waar jij als ondernemer mee bezig bent, passend bij de ontwikkelingen in de markt. Ook wanneer je periodiek nieuwe collecties of producten lanceert, wanneer je restaurant de menukaart vernieuwt of wanneer je veel campagnematig werkt is een beeldabonnement iets voor jou.

Wanneer kies je voor een strippenkaart?

Een strippenkaart is met name geschikt voor ondernemers die projectmatig werken. Je koopt een aantal fotografie uren in en besteedt ze wanneer je ze nodig hebt. Handig wanneer je bijvoorbeeld werkt als interieurstylist, architect, aannemer of hovenier. Of wanneer je op een andere manier projectmatig werkt. Zo kun je mij laten langskomen wanneer je weer een project hebt afgerond. Zonder dat er een offertetraject aan voorafgaat. Makkelijk toch?

*Foto’s worden altijd (tenzij anders afgesproken) digitaal in hoge resolutie aangeleverd. De genoemde prijzen gelden voor 2024 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)