08 december 2023

Mom & Mini Shoot

DECEMBER SPECIAL - Laat nieuwe portretfoto's schieten voor je LinkedIn of je beeldbank en neem je kind(eren) mee. Want ook je mini('s) zet ik in de maand december op de foto. Zo heb je ook nieuwe foto's voor aan de muur en voor in het fotoboek. 'Dad's' zijn uiteraard ook welkom! 'Mom & Mini' bekte simpelweg net wat lekkerder... ;-)

Alles over deze deal

• Je boekt een uurtje in mijn portretstudio in Bussloo.
• Te boeken op maandag, dinsdag en donderdag in de maand december.
• In de kerstvakantie heb ik donderdag 28 en vrijdag 29 december gereserveerd voor Mom & Mini Shoots (slechts beperkte beschikbaarheid).
• Deze december special kost € 250,- excl. btw.
• Inclusief 5 zorgvuldig bewerkte portretfoto's.
• Ik zet een selectie foto's voor je klaar in mijn online selectietool. Je kiest zelf de foto's die je wilt laten bewerken. Meer dan 5 foto's kiezen kan tegen een meerprijs.

Een goede voorbereiding

Voorafgaand aan de shoot hebben we telefonisch contact om alle details af te stemmen. Denk aan achtergrondkleuren, kleding, etc. Ik denk met je mee. Waar wil je de portretfoto's voor gebruiken? Welk type portretfoto past bij je merk? Ook bespreken we de natuurlijk de wensen voor de foto's van je mini('s). Zo zijn we goed voorbereid en kunnen we het uur in de studio volop benutten.

Dan nog even dit

Maak je niet druk over dingen als 'ik ga niet graag op de foto' of 'mijn kind werkt echt niet mee als hij of zij op de foto moet'. Dat komt sowieso goed! Ik zorg voor een relaxte sfeer en blijf gezellig met jullie aan de klets, dan komt die echte (glim)lach vanzelf, echt waar.

Wil je meer weten of zeker zijn van een plek? Bel me even of stuur me een berichtje.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)