30 oktober 2020

Maak je merk zichtbaar

Branding kickstarter: dit wordt leu-heeeuuuk!!

Astrid van Beingbrand en ik zijn met iets mega leuks bezig! Beiden helpen we ondernemers op weg met en naar een sterk en kraakhelder merkverhaal. Waarbij Astrid geniaal is op het gebied van huisstijlen en (online) zichtbaarheid en waarbij ik me richt op waar ik het beste in ben: tekst en merkfotografie. Je snapt dus vast wel dat we met regelmaat samenwerken. Dat is ontzettend leuk! Het klikt, het werkt en we worden er blij van. En onze klanten ook.

De branding kickstarter voor ambitieuze ondernemers

We werken niet alleen samen aan projecten voor onze klanten, we sparren ook regelmatig over onze bedrijven. Over dromen en ambities. Dat leidde tot dit idee: wat als we gepassioneerde professionals (lees: onze ideale klanten) bij elkaar brengen tijdens een ‘branding kickstarter’. Noem het een workshop, een training, een inspiratiesessie… Het is alles in één! Geen blabla en fancy verkooppraatjes. Gewoon hét programma dat ik zelf wilde volgen toen ik voor mezelf begon. 

De wereld veroveren 

Lekker no-nonsense, ondernemers zoals jij ontmoeten, ontdekken wie jouw ideale klant nou eigenlijk is, een belachelijk sterk merkverhaal op papier zetten, toffe platen die laten zien waar jouw merk voor staat… Dat soort dingen. Met een grote strik erom. Zodat je er direct klaar voor ben om de wereld, of een klein deel daarvan, te veroveren. Dát had ik gewild. Het zou me ontzettend geholpen hebben toen ik startte met Vormbeeldig. Ik weet zeker dat dit ook iets voor jou is, als startende ondernemer of als ondernemer die een flinke professionaliseringsslag wil maken. 

Hutje op de hei moment

Het idee is er, de grove lijnen staan. Het ‘hutje op de hei moment’ is gepland om alles tot in detail uit te werken tot een ontzettend gaaf programma. Geloof mij, het wordt niet de zoveelste brandingtraining. Het wordt lekker hands-on, super creatief en mega inspirerend. Gewoon voor ondernemers zoals jij en ik. 

Wat verwacht jij van een branding kickstarter?

Het idee krijgt dus nog verder vorm. Maar wat Astrid en ik je in ieder geval beloven is dat je na je deelname aan deze branding kickstarter naar huis gaat met een sterk merkverhaal, met de eerste beelden voor jouw eigen beeldbank en je eerste merkuitingen, in tekst en vormgeving.

MAAR….

We ontwikkelen dit programma voor jou, dus jouw input is ontzettend belangrijk. Wat heb jij nodig om die professionaliseringsslag te maken op het gebied van branding? Wat verwacht jij van een branding kickstarter? Laat het ons weten en we houden jou persoonlijk op de hoogte.

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)