16 maart 2020

Tijdelijk geen fotografie, wel tekst

Tijdens coronacrisis

Oké ondernemers. Veel van jullie zitten net als ik de komende tijd even thuis, we hebben wat minder te doen. Vervelend, maar gezondheid staat altijd voorop. De vraag is: wat ga jij doen met al die tijd die je ineens over hebt?

Aan je bedrijf werken! Toch?

Lees verder en maak gebruik van mijn tijdelijke actie!

Zorg dat je de dingen oppakt die steeds bleven liggen. Zoals het updaten van je website, je social media content uitwerken en inplannen voor de komende maanden, je merkverhaal eindelijk eens écht goed op papier zetten, blogs en artikelen schrijven die interessant zijn voor jouw ideale klanten, om maar wat te noemen… Geloof me, je profiteert hier straks gelijk van als je er nu aandacht aan besteedt.

Tijdelijke actie: doe er je voordeel mee

Ik vind een goede balans in mijn werkzaamheden erg belangrijk. Dat betekent dat de verhouding tussen strategie, fotografie en het schrijven van merkverhalen moet kloppen. Je snapt dat ik de komende tijd niet op pad kan om te fotograferen op locatie. Daarom bied ik een tijdelijke service aan, als aanvulling op het schrijven van jouw merkverhaal. Doe er je voordeel mee!

All-in merkverhaal*

> Scherp geschreven merkverhaal (circa 450 woorden)
> Geschreven content voor jouw socials (10 korte teksten op basis van het merkverhaal en andere input van jou)
> Een blog of artikel voor je website, bijv. op basis van een onderzoek of telefonisch interview (circa 450 woorden)
> Merksessie (telefonisch of video call) 

Investering: € 850,00**

*Heb je niet alles uit het ‘all-in merkverhaal’ nodig of wil je juist extra elementen toevoegen? Dat kan! Je hebt bijvoorbeeld al een merkverhaal, maar je vindt het lastig om scherpe teksten voor je socials te schrijven. Je hebt aanvullend ook grafische content nodig. Je wilt klantervaringen laten uitwerken tot inspirerende artikelen. Je wilt de teksten op jouw website laten herschrijven zodat je merkverhaal beter naar voren komt. You name it!

**De genoemde kosten zijn exclusief btw.


Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo (Voorst)